Gratis verzending in Nederland

Home » Blog » Welkom bij New Angels

Welkom bij New Angels

Gepubliceerd op 26 juli 2021 om 13:34

New Angels is een modemerk met een warm hart voor de natuur. Er wordt uitsluitend gewerkt met milieuvriendelijke stoffen zoals bamboe, hennep, Tencel, ramie, modal en biologisch katoen (met GOTS certificaat). Alleen de beste stoffen worden ingekocht. Alle kleding zit comfortabel en is geschikt voor zowel een avondje thuis op de bank als voor vakantie of een avondje uit.
New Angels is een op en top duurzaam kledingmerk. 

Ingrid de haan in het biologische shirt gemaakt van hennep. dit hennepshirt is duurzaam en is het favoriete shirtje uit de collectie. je favoriete kleding koop je bij New Angels Eco fashion webshop. Koop hier je dameskleding . maatwerk is mogelijk. duurza

New Angels Eco Fashion - een mooi modemerk

Het unieke duurzame kledingmerk is eco, fair & vegan.

Oftewel One With Nature. Een lief merk. Lief voor de aarde, lief voor de mensen en lief voor de dieren.

 

Alle kledingstukken zijn voorzien van een luxe metalen naamplaatje, en de was labels zijn gemaakt van zacht satijn (geen irriterende labels in je nek) De kledingkaartjes zijn gemaakt van gerecycled papier. We hebben uiteraard ook een duurzame website.

Duurzaam kldingmerk New Angels heeft gerecyclede kledingtags, mooie kledingkaartjes van duurzaam materiaal. duurzame mode en duurzame kleding koop je bij new angels. new Angels is het modemerk van Ingrid de Haan. Zij ontwerpt en maakt de kleding in haar n

New Angels - een duurzaam kledingmerk

duurzame kledingkast, kast vol duurzame kleding, eco kledingkast, kast met ecologische kleding, mooie kleding in je kledingkast, de mooiste kleding in je duurzame kledingkast. sustainable fashion. duurzame kledingkast met hennepshirts en biokatoen jurkjes

New Angels kleding wordt duurzaam gemaakt gemaakt van duurzame stoffen. Zelfs de verpakkingen, tags en website zijn duurzaam. Biologische kleding voelt opvallend zachter aan dus het is echt een win win situatie. Beter voor de wereld, beter voor jou.

 

New Angels is zero waste, recyclen en plasticvrij tot in detail. Alle restjes stof worden bewaard en weer verwerkt tot bijvoorbeeld kleine geschenkje. Het merendeel is gemaakt in Nederland, dus lokale productie. We zijn open en transparant en schrijven blogs om je een kijkje achter de schermen te geven.

 

De modellen zijn tijdloos en we werken met kleine oplages. Op en top duurzaam.

 

New Angels zijn de nieuwe engelen die de wereld net als ik een beetje mooier willen maken. Alle items zijn ecologisch, eerlijk gemaakt en diervriendelijk - Vegan proof.

Even voorstellen - het gezicht achter het modemerk

Mijn naam is Ingrid en ik ben de eigenaresse van New Angels. Je ziet mijn voorliefde voor de natuur er in terug: de kleding is natuurlijk, ecologisch en diervriendelijk.

 

Ik ontwerp alles zelf en maak ook een groot deel van de collectie in mijn naaiatelier aan huis. Maatwerk is sinds kort ook mogelijk, dus wil je dat leuke New Angels jurkje net even iets langer, dan kan dat speciaal voor jou gemaakt worden.

 

Ik heb altijd veel kleding gemaakt voor m'n kinderen en mezelf. Mijn moeder naaide vroeger ook veel, dus het ging eigenlijk als vanzelf. Nu ontwerp en maak ik kleding die ik verkoop. Het is echt een droom die uitkomt: mijn eigen kledingmerk opgezet en dat ook anderen in 'mijn' kleding rondlopen. Zo leuk!

 

Het is erg fijn dat mijn kleding goed in de smaak valt, want dat blijft altijd spannend. Zeker als je bijzondere ontwerpen maakt die net niet helemaal standaard zijn. Juist dat unieke, en net een beetje anders dan anders maakt dat we opvallen tussen de massa.

Ingrid de Haan eigenaresse van new Angels, ingrid is ontwerpster en naaister. duurzame kledinf gemaakt door ingrid de haan kun je kopen in de webshop www.newangels.nl gratis verzending in nerderland Ingrid de Haan founder off new angels eco fashion

Wat kun je nog meer van New Angels verwachten?

Nu hebben we alleen nog kleding, maar binnenkort komen er ook accessoires zoals tasjes en sjaals, daar wordt momenteel druk aan gewerkt. Ik heb zoveel ideeën, het is erg leuk om zo creatief bezig te kunnen zijn. Er komt ook regelmatig een blog online, dus als je meer wilt weten over duurzame, eerlijke en vegan kleding, hou dan onze website goed in de gaten. 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, en wil je als VIP exclusieve kortingcodes ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief (onderaan deze pagina) Deze aanbiedingen zijn uitsluitend verkrijgbaar via onze nieuwsbrieven. New Angels doet verder niet aan sales en kortingen, omdat onze prijzen standaard al zo laag mogelijk zijn.

Veel liefs,

Ingrid


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.