Gratis verzending voor bestellingen boven de € 40,-

New Angels Eco Fashion

Eco, Fair & Vegan Fashion

 

De gehele collectie van New Angels is zorgvuldig samengesteld met ecologische stoffen en is 100% diervriendelijk (vegan), met oog voor detail. Onze duurzame kleding is ethisch geproduceerd en daardoor altijd Fair Made.

 

We vinden eerlijkheid, duurzaamheid, kwaliteit en transparantie erg belangrijk. Dankzij onze tijdloze ontwerpen zijn we niet aan mode onderhevig en we zorgen daarmee dat we niet mee gaan met de fast fashion industrie. Slow fashion is volgens ons de toekomst en hier willen wij graag aan bijdragen. Onze kleding kan zodoende langer gedragen worden.

 

Als je al langere tijd bezig bent met duurzaamheid en zorg dragen voor de natuur, kom je erachter dat de impact van mode en textiel op het milieu erg groot is. Door een volledig duurzame kledinglijn aan te bieden, waarbij de vervuiling en belasting zo klein mogelijk wordt gehouden, hopen we een positieven impact te hebben en het verschil te maken. New Angels staat voor ecologische, eerlijke en diervriendelijke mode.

 

Gratis verzending voor alle New Angels kleding. Free worldwide shipping. 

Wat is de meest duurzame stof? Welke stoffen zijn niet duurzaam? Welk materiaal is het duurzaamst? Welke natuurlijke materialen zijn er? Wat zijn duurzame stoffen? Welke duurzame stoffen zijn er? Wat is hennep? Wat is tencel? Wat is lyocell? Wat is biolog

Eco Fashion

 

Voor onze unieke, tijdloze designs maken we uitsluitend gebruik van luxe milieuvriendelijke stoffen. Duurzame stoffen zijn ecologisch, biologisch en/of gerecyclede stoffen. Stuk voor stuk het milieuvriendelijke alternatief voor de reguliere stoffen die nu nog de textielmarkt domineren. We proberen hier een positieve draai aan te geven, hoe meer vraag er is naar duurzame stoffen hoe meer ze zullen worden geproduceerd. Volgens ons zijn dit de stoffen van (en voor) de toekomst. We zijn ons ervan bewust dat we maar 1 planeet hebben ‘There is no planet B’ en we kunnen beter mét dan tégen de natuur werken, met respect voor mens en dier.

 

Fair Fashion

 

Eerlijke kleding vinden we erg belangrijk. Gezien er in de kledingindustrie massaal uitbuiting van arbeiders plaats vindt, en ja, helaas ook nog steeds kinderarbeid, vinden wij het extra belangrijk hier goed op te letten. Onze kleding is ethisch en met liefde gemaakt. Sinds kort is het zelfs mogelijk om sommige items op maat te laten maken. Wil je een jurkje iets langer, of een sweater in een maat die niet op de website staat? Maatwerk is mogelijk tegen een (kleine) meerprijs.

 

Vegan Fashion

 

New Angels is een 100% vegan label, er wordt geen leer, wol, bont en zijde gebruikt. Om te laten zien dat het ook anders kan, en ook om zelf te blijven ontdekken wat de nieuwe alternatieve mogelijkheden zijn. Zoals bijvoorbeeld accessoires gemaakt van kurk, een veganleer. 

New angels eco fashion, duurzame kleding en vegan kleding, slowfashion, fairfashion, ecofashion, milieuvriendelijke stoffen, natuurlijke stoffen Duurzaam nederlands modemerk new dutch fashionbrand, duurzame webshop, mooie mode en de beste kleding newangel

We houden van plasticvrij, dus we gebruiken voor zover mogelijk geen plastic. Ook zijn we groot voorstander van zero waste, dus proberen we verspilling zo veel mogelijk te voorkomen, zowel met het knippen van de stoffen als een beperkte voorraad. Een aantal artikelen zijn 'made to order' te bestellen, oftewel, het wordt pas gemaakt nadat de bestelling is gedaan (dit staat altijd bij het betreffende artikel aangegeven). We zijn fan van hergebruik, en restjes stof bewaren we om later iets moois van maken, zoals leuke accessoires, tassen en scrunchies.

 

Alles naar redelijkheid en haalbaarheid. We kunnen als klein bedrijf niet zo groot inkopen dat de prijzen goedkoper worden, helaas. Je kunt sowieso geen ethische kleding laten maken voor minimale prijzen. Hetzelfde gaat op voor voor ecologische stoffen, die zijn nog redelijk schaars en dus duurder. Oftewel: ‘goed’ en ‘goedkoop’ gaan helaas niet samen. Toch doen we ons best om betaalbare duurzame kleding te kunnen aanbieden.

 

New Angels is donateur van Sea First “Sea First educates to protect the ocean” We dragen deze organisatie een warm hart toe. Zij zetten zich in voor de oceanen en al het zeeleven. Kijk eens op hun website om te zien wat zij doen, met hulp van de vele vrijwilligers. In deze blog leggen we uit wie ze zijn, wat ze doen, en waarom we ze zo graag willen helpen.

Kort samengevat: er is goed nagedacht over het gehele traject van het ontwikkelen van onze kledingstukken. Een vooruitstrevend duurzaam kledingmerk met respect voor mens, dier en milieu. Eco, Fair & Vegan fashion. Zo weet je zeker dat je bij New Angels goed zit! 

 

Happy shopping!

XXX