Gratis verzending in Nederland

Home » Verzenden, ruilen en retourneren

Verzenden, ruilen en retourneren

Verzenden

Gratis verzending binnen Nederland. Producten uit voorraad versturen we binnen 1-2 werkdagen en daarna is het PostNL of DHL hoe lang zij erover doen om je pakket te leveren. De levertijd voor producten die op maat gemaakt worden is ongeveer 2 weken. Indien mogelijk ontvang je een verpakking die gewoon door je brievenbus past. Op zondag en maandag wordt er niet bezorgd, dan kan het één of twee dagen langer duren.

Retourneren & ruilen

Toch niet tevreden? Geen probleem! Producten die geleverd zijn uit voorraad kun je vanaf de dag dat je het product hebt ontvangen binnen 14 dagen het product schriftelijk aanmelden voor retournering. Daarna heb je 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen.

 

Uitzondering: Herroeping maatkleding

Maatkleding maken wij in ons atelier speciaal voor jou aan de hand van de maten welke wij van jou ontvangen. Een dergelijk artikel is dan ook niet door ons terug te nemen en in te zetten voor verkoop aan anderen. Maatkleding (Algemene Voorwaarden “maatartikel”) is dan ook uitgesloten van de standaard herroepingsprocedure (lees Herroepings Procedure in de Algemene Voorwaarden).

Vanzelfsprekend willen we samen met jou een passende oplossing bereiken zodat jij met plezier jouw kledingstuk zult dragen. Indien de door jou ontvangen maatkleding niet naar tevredenheid is of “net niet helemaal zit” zoals jij verwacht had, dan kun je contact met mij op te nemen. Samen bekijken we hoe we jouw verzoek in alle redelijkheid kunnen oplossen en hoe (en of) aanpassingen gedaan kunnen worden. Wij willen uiteraard dat je blij bent met een kledingstuk uit de collectie van New Angels. 

Ruilen

Ruilen kan alleen door je artikel retour te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsten via onze webshop. Het artikel wat retour is gekomen wordt terugbetaald en kan niet verrekend worden met de nieuwe bestelling.

Retourneren

Terug sturen doe je zo:

 

  • Stuur een mail naar info@newangels.nl met je naam, het bestelnummer, het artikel en de reden van retour (De rede melden is niet verplicht, maar wij waarderen dit zeer, ter verbetering van onze producten en service).
  • Download hier het retourformulier, print het uit en vul deze in. Stuur het artikel samen met het retourformulier (bij voorkeur in de originele verzendverpakking) binnen 14 dagen naar:

 

New Angels

Wipmolen 14

1703NM Heerhugowaard

 

 

De kosten van het retour sturen zijn voor rekening van de koper.

 

Bij retourneren wordt na ontvangst van je retourzending zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag teruggestort op dezelfde rekening waarmee je hebt betaald (bij betaling via creditcard: stuur ons je banknummer waar we het op terug kunnen storten). Hou er rekening mee dat zowel de post als de bank verwerkingstijd nodig hebben.

 

 

Retourvoorwaarden:

 

  • Retourkosten zijn voor de koper.
  • Uitgesloten van retournering zijn items die: gedragen zijn, beschadigd zijn, gewassen zijn, vlekken bevatten, andere lichaamsgeur of huisgeur bevatten, de eventuele hygiënestickers ontbreken, of als de originele labels ontbreken.
  • Verpak de artikelen goed, bij voorkeur in de originele verzendverpakking, zodat ze niet beschadigen in het retourproces. New Angels crediteert geen beschadigde artikelen.
  • NB: Het risico van het retour verzenden ligt bij de koper. Bewaar je verzendbewijs met Track & Trace code daarom goed. New Angels is niet verantwoordelijk voor producten die niet bij ons aankomen. We adviseren je daarom om altijd de afzender te vermelden op het pakket. Mocht er iets fout gaan in het verzendproces, dan kan het pakket altijd bij jou terugkomen.
  • Retour sturen kan alleen binnen de genoemde 14 dagen. Artikelen die buiten de zichttermijn van 14 dagen retour worden gestuurd, worden niet meer als retour verwerkt. Neem even contact met ons op als je denkt net te laat te zijn om retour te sturen, dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing.
  • Retourzendingen met onvoldoende porto worden niet door ons aanvaard.

 

 

Zie voor de tarieven van PostNL: https://www.postnl.nl/tarieven/Brief/NL/0-20g?pst=sp-pnl-nav-verz-ql1-tarieven

 

 

Kapot item ontvangen?

 

Het kan onverhoopt gebeuren dat er een item kapot gaat tijdens het transport. In dat geval kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: info@newangels.nl. Vermeld hierin altijd je ordernummer en maak een foto van het item dat kapot is gegaan. We zullen samen naar een passende oplossing zoeken.

 

 

 

Heb je vragen? Stuur ons dan een mail: info@newangels.nl  We helpen je graag.

 

Retourformulier
PDF – 138,1 KB

In onze webshop kun je veilig betalen met iDEAL of creditcard.