Gratis verzending in NL & BE

Verzenden, ruilen en retourneren

Verzenden

Gratis verzending, wereldwijd. Producten uit voorraad versturen we binnen 1-2 werkdagen en daarna is het PostNL of DHL hoe lang zij erover doen om je pakket te leveren. De levertijd voor producten die op maat gemaakt worden is ongeveer 2 weken. Indien mogelijk ontvang je een verpakking die gewoon door je brievenbus past. Op zondag en maandag wordt er niet bezorgd, dan kan het één of twee dagen langer duren.

Retourneren & ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag retour. Enkel de kosten voor het retour zenden van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ingrid@newangels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag zo snel mogelijk na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

 

Hygiëne artikelen kunnen alleen retour mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

 

Uitzondering: Herroeping maatkleding

Voor producten die u via deze webwinkel koopt en op maat volgens de door u opgegeven specificatie worden gemaakt, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Maatkleding maken wij in ons atelier speciaal voor u aan de hand van de maten welke wij van u ontvangen. Een dergelijk artikel is dan ook niet door ons terug te nemen en in te zetten voor verkoop aan anderen. Maatkleding (Algemene Voorwaarden “maatartikel”) is dan ook uitgesloten van de standaard herroepingsprocedure (lees Herroepings Procedure in de Algemene Voorwaarden).

Vanzelfsprekend willen we samen met u een passende oplossing bereiken zodat u met plezier uw kledingstuk zult dragen. Indien de door u ontvangen maatkleding niet naar tevredenheid is of “net niet helemaal” is zoals u verwacht had, dan kunt u contact met ons op te nemen. Samen bekijken we hoe we uw verzoek in alle redelijkheid kunnen oplossen en hoe (en of) aanpassingen gedaan kunnen worden. Wij willen uiteraard dat u blij bent met een kledingstuk uit de collectie van New Angels. 

 

Uitzondering 2:

Omdat het een (opheffings)opruiming betreft van de laatste items die nu met extreem hoge korting uit de collectie gaan, kunnen we helaas géén retour meer accepteren. Ruilen kan wel, zolang de voorraad strekt. De laatste maten worden nu verkocht tegen inkoopprijs, je zult begrijpen dat ik daarom geen retours kan aannemen. Dank je wel voor je begrip! XXX Ingrid Voor vragen, mail mij ingrid@newangels.nl 

 

* New Angels stopt volledig eind december 2023. Daarna kan ik je mail niet meer beantwoorden, ruilen kan daarna logischerwijs ook niet meer.

Ruilen

Ruilen kan alleen door uw artikel retour te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsten via onze webshop. Het artikel wat retour is gekomen wordt terugbetaald en kan niet verrekend worden met de nieuwe bestelling.

Retourneren

Terug sturen doe je zo:

 

  • Stuur een mail naar ingrid@newangels.nl met je naam, het bestelnummer, het artikel en de reden van retour (De rede melden is niet verplicht, maar wij waarderen dit zeer, ter verbetering van onze producten en service).
  • Download hier het retourformulier, print het uit en vul deze in. Stuur het artikel samen met het retourformulier (bij voorkeur in de originele verzendverpakking) binnen 14 dagen naar:

 

New Angels

Wipmolen 14

1703NM Heerhugowaard

 

 

De kosten van het retour sturen zijn voor rekening van de koper.

 

Bij retourneren wordt na ontvangst van je retourzending zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag teruggestort op dezelfde bankrekening waarmee je hebt betaald. Hou er rekening mee dat zowel de post als de bank verwerkingstijd nodig hebben.

 

 

Retourvoorwaarden:

 

  • Retourkosten zijn voor de koper.
  • Uitgesloten van retournering zijn items die: speciaal voor u op maat gemaakt zijn, beschadigd zijn, gewassen zijn, vlekken bevatten, andere lichaamsgeur of huisgeur bevatten, hygiëne artikelen waarvan het zegel is verbroken of zijn verwijderd, of als de originele labels ontbreken.
  • Verpak de artikelen goed, bij voorkeur in de originele verzendverpakking, zodat ze niet beschadigen in het retourproces. New Angels crediteert geen beschadigde artikelen.
  • NB: Het risico van het retour verzenden ligt bij de koper. Bewaar je verzendbewijs met Track & Trace code daarom goed. New Angels is niet verantwoordelijk voor producten die niet bij ons aankomen. We adviseren je daarom om altijd de afzender te vermelden op het pakket. Mocht er iets fout gaan in het verzendproces, dan kan het pakket altijd bij jou terugkomen.
  • Retour sturen kan alleen binnen de genoemde 14 dagen. Artikelen die buiten de zichttermijn van 14 dagen retour worden gestuurd, worden niet meer als retour verwerkt. Neem even contact met ons op als je denkt net te laat te zijn om retour te sturen, dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing.
  • Retourzendingen met onvoldoende porto worden niet door ons aanvaard.

 

 

Zie voor de tarieven van PostNL: https://www.postnl.nl/tarieven/Brief/NL/0-20g?pst=sp-pnl-nav-verz-ql1-tarieven

 

 

Kapot item ontvangen?

 

Het kan onverhoopt gebeuren dat er een item kapot gaat tijdens het transport. In dat geval kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: ingrid@newangels.nl. Vermeld hierin altijd je ordernummer en maak een foto van het item dat kapot is gegaan. We zullen samen naar een passende oplossing zoeken.

 

 

 

Heb je vragen? Stuur ons dan een mail: ingrid@newangels.nl  We helpen je graag.

Buiten de EU

LET OP! Bij bestellingen buiten de EU moet u invoerrechten, belastingen en mogelijk een toeslag aan het koeriersbedrijf betalen. Bij ruilen en retour krijgt u deze kosten niet vergoed door New Angels. 

 

On orders outside the EU, you will be required to pay duties, taxes, and possibly an additional fee to the courier company. When exchanging and returning, you will not be reimbursed for these costs by New Angels.

New Angels Retourformulier