Gratis verzending - Free worlwide shipping

Makkelijk bestellen bij New Angels

Wat leuk dat je (misschien) iets wilt bestellen bij New Angels! Verwen jezelf, maar ook leuk om cadeau te doen. Het kan altijd geruild worden. Persoonlijke aanpassingen zijn mogelijk, en zelfs voor unieke bestellingen kun je bij new Angels terecht. Voor vragen wat de mogelijkheden zijn stuur je eenvoudig en berichtje naar info@newangels.nl Wij willen dat je helemaal happy bent met je bestelling!

 

"Every time you buy from a small business, an actual person does a little happy dance."

 

En dat is zo waar! Als klein bedrijf ben je blij met iedere aankoop, groot of klein. Het vertrouwen dat je krijgt doet zoveel goed. Dat is immers waar je het allemaal voor doet: dat mensen blij zijn met jouw creatie. Je bestelling wordt met veel zorg en aandacht verpakt en opgestuurd, en altijd met een klein cadeautje erbij. In de hoop dat jij net zo blij bent met het uitpakken van je nieuwe kledingstuk.

Bestel eenvoudig bij modemerk New Angels. Wat leuk dat je (misschien) iets wilt bestellen bij New Angels! Verwen jezelf, maar ook leuk om cadeau te doen. Het kan altijd geruild worden, en mocht daar twijfel over zijn dan kun je dat uiteraard navragen via
New Angels webshop voor duurzame kleding voor dames. Sustainable fashion from New Angels Eco fashion. Every time you buy from a small business, an actual person does a little happy dance. koop bij kleine bedrijven, support your locals. buy local. duurzame

Waar kan je New Angels kleding bestellen?

Bestellen kan eenvoudig via de shop op deze website. Je kunt je New Angels kleding ook kopen in onze Etsy webshop NewAngelsEcoFashion. Het voordeel van bestellen via Etsy is dat je daar met iDeal kunt betalen, want dat kan op deze website helaas niet - wel alle andere betaalmogelijkheden. 

 

Bestellen kan ook via onze social media kanalen, stuur ons daar een berichtje, een DM. Betalen kan eenvoudig en snel met een betaallink die ik je stuur zodra je jouw favoriete nieuwe item het uitgezocht. Je kunt daar ook terecht met al je vragen, ik reageer z.s.m.

Maatwerk kleding van New Angels

New Angels biedt je de mogelijkheid je New Angels kleding geheel naar eigen wens te laten maken. Wil je een jurk iets langer? Of een maat die niet op de website staat? Of liever een sweater in een ander kleur? Dat kan! Uiteraard afhankelijk van de stoffen die we op dat moment in voorraad hebben. 

 

 

Wat je moet weten:

 

  • Het duur ongeveer 2 weken om een kledingstuk te maken, maar kan soms ook sneller (in overleg).
  • Jij levert ons de exacte afmeting en maten die je wilt.
  • Een eventuele meerprijs wordt berekend aan de hand van jouw wensen.

 

Alles gaat in goed overleg, zodat er voor ons beide geen onduidelijkheden zijn en zodat jij met plezier jouw kledingstuk zult dragen.

Maatwerk kleding van New Angels

De betaal mogelijkheden bij New Angels

De betaalmogelijkheden op deze website zijn:

- PayPal

- Creditcard (= Stripe)

- Bankoverschrijving

 

Daarnaast is het ook mogelijk te betalen via Tikkie, dit is een betaalverzoek (link) via Whatsapp. Of je komt het ophalen en betaald contant. Stuur ons een berichtje via de mail of social media voor meer info hierover.

 

Met iDEAL betalen kan ook, maar alleen als je besteld via de New Angels webwinkel op Etsy, zie www.etsy.nl In de Etsy webshop zijn alle betaalmogelijheden aanwezig. 

Gratis verzending van je bestelling

New Angels stuurt je bestelling gratis naar je toe, waar je ook woont. Free worldwide shipping. Producten uit voorraad versturen we binnen 1-2 werkdagen en daarna is het PostNL of DHL hoe lang zij erover doen om je pakket te leveren. De levertijd voor producten die op maat gemaakt worden is ongeveer 2 weken. Indien mogelijk ontvang je een verpakking die gewoon door je brievenbus past, dus je hoeft er niet speciaal voor thuis te blijven. Op zondag en maandag wordt er niet bezorgd, dan kan het één of twee dagen langer duren.

 

Heb je vragen over de leveringstijd? Of heb je met spoed iets nodig? Stuur dan een berichtje via de mail of social media, en ik neem z.s.m. contact  met je op. We komen er samen altijd uit ;)

Toelichting betaalmogelijkheden online

*  Zo werkt het  *

iDEAL

Betalen met iDEAL kan alleen als je besteld op de website van Etsy. Op Etsy heeft New Angels een eigen webwinkel waar je kunt kiezen uit alle betaalmogelijjkheden, ook iDEAL. Je vind onze webwinkel hier op Etsy

Creditcard / debitcard

Betaal eenvoudig en snel bij New Angels met je creditcard of debitcard (met Visa of Mastercard logo). Voor betalen met je creditcard kies je voor de betaalmogelijkheid 'Stripe'.

Stripe

Met het betaalplatform van Stripe kun je wereldwijd betalingen doen via creditcard en debitcard. Het is veilig en snel, de betaling wordt direct verwerkt. Het enige wat nodig is, is een creditcard of debitcard met het Visa of Mastercard logo. Een account bij Stripe is niet nodig.

Tikkie

Een Tikkie is een betaalverzoek (link) via WhatsApp waarmee je direct en eenvoudig kunt betalen. Hiervoor hebben we je mobiele telefoonnummer nodig. Deze kun je vermelden bij je bestelling o.v.v. 'Tikkie betaling' (handmatig in te vullen bij 'opmerkingen').

 

Zo werkt het:

  • Om een Tikkie te ontvangen heb je de app van Tikkie niet nodig, het betaalverzoek verloopt via jouw eigen bank.
  • Het betaalverzoek dat je ontvangt is een link via WhatsApp.
  • Je betaalt via je eigen bank met iDEAL.
  • Het bedrag wordt direct overgeboekt.

 

Kom je er niet uit? Geen probleem! Ik help je graag. Mail mij of stuur een berichtje via social media en ik reageer z.s.m.

PayPal

Met PayPal betaal je met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening waar je tegoed op plaatst. PayPal is voor de koper gratis bij betalingen in euro's. Je moet je aanmelden met een e-mailadres om PayPal te gebruiken, en een account bij PayPal aan te maken. De betalingen zijn veilig en snel.

Bank overschrijving

Kies je voor de optie vooruitbetalen per bank overschrijving, dan mag je het bedrag overmaken op banknummer NL64 RABO 0189 7969 60 (BIC / SWIFT: RABONL2U) t.n.v. New Angels. Let op: Vermeld altijd je ordernummer, anders loopt je bestelling vertraging op. Wij gaan pas over tot verwerking van je bestelling zodra de betaling door ons ontvangen is. Het duurt ongeveer twee werkdagen voordat een vooruitbetaling verwerkt is.

Betalen na ontvangst factuur

Een andere mogelijkheid is kiezen voor een factuur. Deze factuur kun je afrekenen door het bedrag handmatig over te boeken op banknummer NL64 RABO 0189 7969 60 (BIC / SWIFT: RABONL2U) t.n.v. New Angels. Het proces is hierbij als volgt: je krijgt een factuur met onze bankgegevens, je maakt het verschuldigde bedrag over en zodra het geld door ons is ontvangen verzend we je bestelling. 

En contant betalen?

Contante betaling kan alleen als je kleding (na overleg) komt ophalen, of als je iets koopt op bijvoorbeeld een (duurzame) markt.

Lieve Angels, bedankt voor het vertrouwen! Want dankzij jullie kan New Angels bestaan. Nieuwe engelen, dat zijn wij. De engelen die het beste willen voor deze aarde, met biologische kleding en zodoende kiezen voor duurzame kledingmerken. Wil je graag meer weten over duurzame kleding? Dan is dit een leuke blog om te volgen: Duurzame Kleding Blog.

 

Duurzame Kleding Blog is mijn blog website, hier worden alle duurzame kledingmerken (voornamelijk de Nederlandse eco kledingmerken) beschreven, inclusief kortingscodes. Om Duurzame mode meer op de kaart te zetten, en de duurzame kledingmerken van Nederland een steuntje in de rug te geven. Ik weet als geen ander hoe het is om een eigen kledingmerk te runnen, en ik heb diep respect voor alle onderneemsters die vol enthousiasme de modeindustrie willen verbeteren. Op naar een mooiere toekomst! Kijk je ook even bij de lijst met duurzame kledingmerken van Nederland?

 

Veel liefs,

Ingrid


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.