Gratis verzending in NL & BE

Yeey!! New Angels staat op Kleinbedrijfje.nl

Gepubliceerd op 6 september 2021 om 17:26

New Angels is aan het uitbreiden. Naast onze eigen website staan we nu ook op de mooie website Kleinbedrijfje.nl. Hét platform waar je diverse leuke, kleine bedrijfjes in Nederland en België kunt vinden. Angeli heeft een prachtige website gemaakt om deze bedrijfjes te ondersteunen. 

 

"Ze zijn vaak het meest inspirerend, vooruitstrevend en een stuk origineler dan de grote bedrijven. Daarnaast staat duurzaamheid meestal een stuk hoger op de agenda." 

 

Ben je op zoek naar een specifiek product of cadeau? Alle bedrijfjes zijn ingedeeld op hun aanbod op het gebied van Fashion, Food, Health & Beauty, Kids, Stationery en Wonen. Er staan diverse (duurzame) kledingmerken op de website, waaronder nu ook New Angels. (trots!!) 

Zo staat New Angels op de website van Klein Bedrijfje:

"Dat eigenaresse Ingrid een voorliefde heeft voor de natuur zie je duidelijk terug in haar eigen unieke én duurzame kledingmerk: New Angels.

New Angels is het leukste kleine bedrijfje van nederland, met damesmode en unique fashion voor vrouwen. Duurzame kleding en biologische stoffen. Ingrid de Haan ontwerpt alle kleding zelf en maakt het ook zelf. New Angels duurzame mode is betaalbare damesk

Hier vind je ecologische kleding dat gemaakt is van natuurlijke en diervriendelijke materialen. Alles ontworpen door Ingrid zelf en ook nog eens voor een groot deel door haar gemaakt! 

 

“Ik heb altijd veel kleding gemaakt voor m’n kinderen en mezelf. Mijn moeder naaide vroeger ook veel, dus het ging eigenlijk als vanzelf.

 

Nu ontwerp en maak ik kleding die ik verkoop. Het is echt een droom die uitkomt: mijn eigen kledingmerk opgezet en dat ook anderen in ‘mijn’ kleding rondlopen. Zo leuk!”

New Angels is het leukste kleine bedrijfje van nederland, met damesmode en unique fashion voor vrouwen. Duurzame kleding en biologische stoffen. Ingrid de Haan ontwerpt alle kleding zelf en maakt het ook zelf. New Angels duurzame mode is betaalbare damesk

Alle kleding zit comfortabel en bevatten geen kriebelende en irriterende labeltjes, doordat deze zijn gemaakt van zacht satijn. Daarnaast is elk kledingstuk voorzien van een luxe metalen naamplaatje. Stuk voor stuk geschikt voor een avondje thuis op de bank, voor op vakantie óf voor een avondje uit.

New Angels Eco fashion is mode voor dames die houden van biologische kleding. Natuurlijk en betaalbare kleding van New Angels is een webshop voor damesmode. Duurzame kleding en duurzame mode voor vrouwen, bewuste vrouwen met een hart voor de natuur. There

Duurzaam dus he?

Oh yeah! Dat New Angels een modemerk is met een warm hart voor de natuur zie je in alles terug :-) Er wordt bijvoorbeeld uitsluitend gewerkt met milieuvriendelijke stoffen, zoals bamboe, hennep, Tencel, ramie, modal en biologisch katoen (met GOTS certificaat). En zelfs de verpakkingen, tags en website zijn duurzaam.

 

“Biologische kleding voelt opvallend zachter aan dus het is echt een win-win situatie. Beter voor de wereld, beter voor jou. Het merendeel van onze collectie is gemaakt in Nederland, dus lokale productie. We zijn open en transparant en schrijven blogs om je een kijkje achter de schermen te geven.

 

Daarnaast worden alle restjes stof bewaard en weer verwerkt tot bijvoorbeeld kleine geschenkjes die meegeleverd worden bij je pakketje! Geheel eco, fair & vegan dus :-). Oftewel: One With Nature. Een lief merk. Lief voor de aarde, lief voor de mensen en lief voor de dieren.”

Producten van New Angels hebben?

Je vindt al Ingrids duurzame fashion terug via haar webshop: www.newangels.nl En handig om te weten: Sinds kort is het ook mogelijk om jouw favoriete kledingstuk voor je aan te passen. Dus wil je dat leuke New Angels jurkje net even iets langer? Dan kan dat speciaal voor jou gemaakt worden!"

New Angels op de website van Klein Bedrijfje.

Bovenstaande tekst staat op de website van Klein Bedrijfje, dank je wel hiervoor Angeli! Kleinbedrijfje.nl is een mooie website met mooie merken. Allemaal lokale, unieke en vaak one-woman bedrijven bij elkaar. Erg leuk om op deze manier samen te komen op op deze mooie website. Zelf vind ik het ook veel leuker om bij een klein(er) merk iets te kopen, waar iemand met passie en plezier aan heeft gewerkt. Het voelt gewoon beter. Heb jij dat ook?

 

Ga je ook even kijken op de website? Ik hoor graag wat je er van vindt.

 

Veel liefs,

Ingrid

***EDIT***

Per April 2022 heeft Rianne Klein Bedrijfje overgenomen van Angeli.

Per augustus 2022 is de samenwerking met Klein Bedrijfje beeïndigt.


Reactie plaatsen

Reacties

A. de Vries
2 jaar geleden

Mooie website! New Angels ziet er goed uit, en Kleinbedrijfje ook. leuk dat jullie samenwerken. Beter dan een groot onoverzichtelijk massaal bedrijf. Ik ben groot voorstander van lokaal kopen bij mensen die je al shet ware persoonlijk kent. Die gun ik het meer.

Ingrid
2 jaar geleden

Dank je wel! Dat is heel fijn om te horen! Het is toch altijd prettig als je lokaal je spullen (kleding) kunt kopen.