Gratis verzending in NL & BE

Gastblog van 'Lifestyle by Anouk'

We hebben zo'n leuke reactie gekregen van één van onze klanten, dat haar enthousiaste ervaring is uitgemond in een gastblog voor New Angels. Anouk heeft onze sweater van biologisch katoen gekocht, en deze bevalt zo goed dat ze een stukje wilde schrijven voor op de website. Een soort van uitgebreide review dus ;) Lees hier haar verhaal.

Het verhaal van Anouk: 

"Een switch, een nieuwe mindset? Het is toch veel makkelijker om bij de grote ketens te winkelen, je weet wat er in de mode, het is goedkoop en het staat bij iedereen zo goed!


Twee jaar geleden maakte ik de keuze om mijn kledingkast te verduurzamen. Kleding droeg ik af, eerst als netjes, toen als werkkleding en uiteindelijk kluskleding. Als ik iets nieuw wilde speurde ik eerst Vinted af. Daar slaagde ik vaak. Maar ik zag onwijs gave pareltjes voorbij komen die voor mijn portemonnee te duur waren. Met mijzelf ging ik in discussie: 'Oke Anouk, als je echt die trui wilt dan moet hij bij alles te combineren zijn, van eco materialen zijn en duurzaam gemaakt'. En zo ging mijn zoektocht verder. Ik heb veel minder kleding in de kast en de kleding heb zijn van duurzame materialen en dat maakt mij uniek, waarom zou je denken?!

 

Nou daar waar menig mens koopt bij grote ketens, meerdere malen per maand, spaar ik geld op en koop ik bij kleinere winkels en heb ik een item waar ik niet veel mensen in zie lopen.

 

Mijn oog viel een aantal maanden geleden op de trui van New Angels. Ik zag hem en ik was verliefd. Hoe stoer om hem te dragen, met 1 schouder bloot, maar ook met een stoere blazer, een sjaal, een bodywarmer... en die kleur 😍.

 

Ik leef sindsdien in de trui, hij is zo heerlijk zacht en blijft na het wassen zo mooi. De lange mouwen zorgen voor een heerlijke baggy uitstraling. Een item waar ik nog jaren plezier van ga hebben!"

 

Anouk Boonstra

Anouk: "De sweater is zaaalig!! Zo'n fan van."

New Angels in de story op instagram. promotie van duurzame kleding. zachte roze sweater van biologisch katoen van New Angels. off shoulder sweater vab biokatoen. dames trui. duurzaam.

New Angels in de story van Anouk (@lifestylebyanouk) op Instagram

Duurzaam Instagram account boordevol tips

Anouk heeft een Instagram account waar ze haar leven in Friesland deelt met haar volgers. Haar duurzame levensstijl is inspirerend, met veel liefde voor interieur, mode en uiteraard haar gezin. Je krijgt een kijkje in het leven van deze mooie vrouw en moeder. Een leuk account om te volgen! Kijk maar eens bij @lifestylebyanouk

We hebben zo'n leuke reactie gekregen van één van onze klanten, dat haar enthousiaste ervaring meer dan een paar regels  bij de reviews verdient. Anouk heeft onze sweater van biologisch katoen gekocht, en is razend enthousiast! Ze schreef er een gastblog
reviews en ervaringen van New Angels kleding. Duurzaam kledingmerk new angels heeft goede reviews gekregen van de hennep tshirts en de biologische sweaters en jurken. gastblog op de website van biologische kleding voor vrouwen. lees de labels voor je aank

Ook een gastblog schrijven?

Wil je ook een stukje schrijven over jouw ervaring met de kleding van New Angels? Leuk!!! Stuur mij dan een mailtje of een DM via Instagram, en wie weet sta jij hier binnenkort ook op de website van New Angels!

 

Veel liefs,

Ingrid

Wil je ook de sweater die Anouk kocht? Hij is beschikbaar in 2 kleuren:


Reactie plaatsen

Reacties

A. de Vries
een maand geleden

Wat lief om zo een review te schrijven. Het is ook wel een hele mooie trui!! Ik heb hem ook (de paarse) en ben er erg blij mee.