Gratis verzending in Nederland en Belgiƫ

Home » Bestellen en betalen

Makkelijk betalemakkelijk betalen bij New Angels

Betaalmogelijkheden

Overboeking - vooraf overmaken

Tikkie

Tikkie ontvangen en betalen

Je ontvangt een betaalverzoek (link) via WhatsApp waarmee je direct en eenvoudig kunt betalen.

 

Zo werkt het:

 

  • Om een Tikkie te ontvangen heb je de app van Tikkie niet nodig.
  • Als ontvanger heb je wel een Nederlandse betaalrekening en een mobiel telefoonnummer nodig.
  • Het betaalverzoek dat je ontvangt is een linkje. Je ontvangt dat linkje via WhatsApp.
  • Je betaalt via je eigen bank met iDEAL.
  • Het bedrag wordt overgeboekt staat binnen 5 seconden op de rekening van de verstuurder van het Tikkie. Dit geldt alleen als de banken zijn  aangesloten bij Instant Payments. Anders duurt het 1 werkdag.

Stripe

 

 

 

 

 

AfterPay

AfterPay is een dienst die het mogelijk maakt om klanten achteraf te laten betalen middels een acceptgiro en tegelijkertijd zelf het risico op betaalverzuim op zich neemt. Dit betekent dat wanneer een klant niet betaalt, jij als webwinkelier hoe dan ook het bedrag voor de bestelling binnen dertig dagen op je rekening krijgt uitgekeerd. Hier tegenover staat wel dat de kosten voor AfterPay hoger zijn in vergelijking met betaalmethodes als iDEAL en PayPal.

 

 

PayPal

Ook PayPal, ontwikkeld door een dochteronderneming van veilingwebsite eBay, is erg populair. Bij PayPal koppelt een consument zijn of haar bankrekening of creditcard aan een account dat vervolgens als PayPal-rekening fungeert. Voor de klant is het betalen vanaf die rekening gratis, maar bij de webwinkel wordt van het betaalde bedrag een percentage ingehouden.

 

 

 

Creditcards

Wanneer je met je webwinkel in het buitenland actief bent, is de creditcard een van de meest gangbare betaalmethodes. Maar ook in Nederland zijn creditcards razend populair als betaalmiddel. In het staafdiagram bovenaan deze pagina kun je zien dat creditcards in 2017 een marktaandeel hadden van 11% van alle online betalingen, waarmee het alleen iDEAL voor zich moest dulden. Zorg ervoor dat als je creditcards gaat accepteren in je webwinkel, je in ieder geval Visa en Mastercard accepteert. Dit zijn namelijk veruit de meest gebruikte creditcards.

 

 

 

 

Overboeking

Een andere makkelijke manier waarop klanten een bestelling kunnen afrekenen is door het bedrag handmatig over te boeken. Het proces is hierbij als volgt: de klant krijgt een mail met jouw bankgegevens, het bedrag wordt overgemaakt en zodra het geld door jou is ontvangen verzend je het product naar de klant. Het nadeel van deze betaalmethode is natuurlijk wel dat de verwerkingstijd een stuk langer is dan bij bijvoorbeeld iDEAL of PayPal. Toch zijn er nog genoeg mensen die de voorkeur geven aan betaling per overboeking, dus het is aan te raden om ook deze betaalmethode te accepteren in je webwinkel.

 

 

 

2. Betalen per bank overschrijving?
Kies je voor de optie vooruitbetalen per bank overschrijving, dan mag je het bedrag overmaken op banknummer NL60 RABO 0308 8133 16 t.n.v. Webcompanies B.V. te Zutphen. Als je met een buitenlandse rekening betaalt mag je het totaalbedrag overmaken op IBAN nummer NL60 RABO 0308 8133 16 Met BIC code RABONL2U. Let op: Vermeld altijd je ordernummer! Anders loopt je bestelling vertraging op. Wij gaan pas over tot verwerking van je bestelling zodra de betaling door ons ontvangen is. Het duurt ongeveer twee werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is.

 

6. Betalen met SOFORT?
Sofort van Klarna (voorheen SOFORT Banking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Consumenten uit Duitsland, België en daarbuiten kunnen gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banksysteem. Het is niet mogelijk om achteraf te betalen.

7. Betalen met een Webcompanies cadeaubon?
Helaas bieden wij geen speciale Webcompanies cadeaubonnen meer aan. Een Webshop Giftcard kun je wel gebruiken als betaalmiddel in onze webshops.

8. Betalen met de Webshop Giftcard?
Ben jij in het bezit van een Webshop Giftcard? Dan kun je deze verzilveren in deze webshop. Bij het afronden van je bestelling vul je de unieke code van jouw kadokaart in en de betaling wordt voltooid. Het bedrag wordt automatisch van de Webshop Giftcard afgeschreven. Wil je iets kopen met een hogere waarde dan het tegoed op jouw Webshop Giftcard? Geen probleem! Je kiest als eerste betaalmethode de Webshop Giftcard en betaalt het restantbedrag met één van de andere beschikbare betaalmethodes.Is de waarde van je aankoop lager dan het tegoed op jouw Webshop Giftcard? Dan blijft het resterende tegoed gewoon op jouw Webshop Giftcard staan. Deze kun je later, maximaal een jaar na activering, bij een webshop van je keuze besteden.

9. Betalen bij de afhaalbalie van Webcompanies?
Helaas is het niet meer mogelijk om bij de afhaalbalie van Webcompanies te betalen. Het afhalen van een bestelling is wel mogelijk, de betaling dient echter met iDeal of middels een bankoverschrijving te zijn voldaan.

10. Ik wil pas betalen nadat ik het artikel heb ontvangen, kan dat?
Helaas is het niet mogelijk om achteraf te betalen.