Gratis verzending in Nederland

Home » Verzenden, ruilen en retourneren 2

Verzenden, ruilen en retourneren

Verzenden

Gratis verzending binnen Nederland. We versturen je pakket binnen 1-2 werkdagen en daarna is het PostNL of DHL hoe lang zij erover doen om je pakket te leveren. Indien mogelijk ontvang je een verpakking die gewoon door je brievenbus past. Op zondag en maandag wordt er niet bezorgd, dan kan het één of twee dagen langer duren.

Retourneren & ruilen

Toch niet tevreden? Geen probleem! Vanaf de dag dat je het product hebt ontvangen, heb je 30 dagen de tijd om het product schriftelijk aan te melden voor retournering en naar ons terug te sturen.

Ruilen

Ruilen kan alleen door je artikel retour te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsten via onze webshop. Het artikel wat retour is gekomen wordt terugbetaald en kan niet verrekend worden met de nieuwe bestelling.

Retourneren

Terug sturen doe je zo:

 

  • Stuur een mail naar info@newangels.nl met je naam, het bestelnummer, het artikel en de reden van retour (De rede melden is niet verplicht, maar wij waarderen dit zeer, ter verbetering van onze producten en service).
  • Download hier het retourformulier, print het uit en vul deze in. Stuur het artikel samen met het retourformulier (bij voorkeur in de originele verzendverpakking) binnen 30 dagen naar:

 

New Angels

Wipmolen 14

1703NM Heerhugowaard

 

 

De kosten van het retour sturen zijn voor rekening van de koper.

 

Bij retourneren wordt na ontvangst van je retourzending zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag teruggestort op dezelfde rekening waarmee je hebt betaald (bij betaling via creditcard: stuur ons je banknummer waar we het op terug kunnen storten). Hou er rekening mee dat zowel de post als de bank verwerkingstijd nodig hebben.

 

 

Retourvoorwaarden:

 

  • Retourkosten zijn voor de koper.
  • Uitgesloten van retournering zijn items die: gedragen zijn, beschadigd zijn, gewassen zijn, vlekken bevatten, andere lichaamsgeur of huisgeur bevatten, de eventuele hygiënestickers ontbreken, of als de originele labels ontbreken.
  • Verpak de artikelen goed, bij voorkeur in de originele verzendverpakking, zodat ze niet beschadigen in het retourproces. New Angels crediteert geen beschadigde artikelen.
  • NB: Het risico van het retour verzenden ligt bij de koper. Bewaar je verzendbewijs met Track & Trace code daarom goed. New Angels is niet verantwoordelijk voor producten die niet bij ons aankomen. We adviseren je daarom om altijd de afzender te vermelden op het pakket. Mocht er iets fout gaan in het verzendproces, dan kan het pakket altijd bij jou terugkomen.
  • Retour sturen kan alleen binnen de genoemde 30 dagen. Artikelen die buiten de zichttermijn van 30 dagen retour worden gestuurd, worden niet meer als retour verwerkt. Neem even contact met ons op als je denkt net te laat te zijn om retour te sturen, dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing.
  • Retourzendingen met onvoldoende porto worden niet door ons aanvaard.

 

 

Zie voor de tarieven van PostNL: https://www.postnl.nl/tarieven/Brief/NL/0-20g?pst=sp-pnl-nav-verz-ql1-tarieven

 

 

Kapot item ontvangen?

 

Het kan onverhoopt gebeuren dat er een item kapot gaat tijdens het transport. In dat geval kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: info@newangels.nl. Vermeld hierin altijd je ordernummer en maak een foto van het item dat kapot is gegaan. We zullen samen naar een passende oplossing zoeken.

 

 

 

Heb je vragen? Stuur ons dan een mail: info@newangels.nl  We helpen je graag.

 

Retourformulier
PDF – 138,1 KB

In onze webshop kun je veilig betalen met iDEAL, PayPal of creditcard.