Gratis verzending in Nederland

Home » Over ons » Reviews

Ervaringen van onze New Angel Girls

Laat ook een review achter

Het is het eerste waar een nieuw koper op let: wat zijn de ervaringen van anderen? Je wilt voor het aankopen toch graag weten wat je kunt verwachten, nietwaar? Laat ook een review achter, en help anderen met jouw beoordeling. Alvast bedankt!

Reactie plaatsen

Reacties

Merel
een maand geleden

Dank je wel voor mijn perfect passende jurk die je speciaal voor mij hebt gemaakt! Hij past perfect, mooie zachte stof en mooi gemaakt. Ik ben er erg blij mee. Groetjes, Merel

Ingrid
een maand geleden

Hoi Merel, dank je wel voor je review! Je hebt ook een hele mooie jurk uitgezocht. Prachtige kleur, en net even langer dan het origineel. Perfect voor jou! Veel plezier met je unieke jurk.

Rosaly
een maand geleden

Ik heb het zwarte jurkje besteld, de stof is echt fijn! Het verbaasde mij hoe warm en zacht die is. Geen goedkope troep gelukkig. Pakketje kwam aan als een cadeautje, super leuk! Zeker een aanrader

Ingrid
een maand geleden

Dank je wel voor je review Rosaly! Ja, dit is een goeie kwaliteit stof, een warme sweaterstof. En biokatoen is oh zo zacht, heel veel plezier met je zwarte jurkje!

Anja Vermeer
een maand geleden

Ontzettend mooie materialen en je wordt heel erg goed geholpen met vragen. Zeker een aanrader als je mooie, duurzame kleding zoekt. Dit is mijn nieuwe lievelingstrui, zo zacht!

Ingrid
een maand geleden

Wat fijn om te horen Anja! Biologisch katoen is ook zo zacht, ik kan me heel goed voorstellen dat dit je lievelingstrui is. Geniet ervan en veel draagplezier gewenst!

Ingrid
3 maanden geleden

Ik ben enorm blij met mijn gele biokatoen jurkje en het groene hennep shirt. Prachtige, zachte materialen van hoge kwaliteit en schitterende kleuren. Verder kreeg ik een mooi pakketje met een lief kaartje erbij, echt een cadeautje. En New Angels is een merk met een groen hart, daar bestel ik graag mijn kleding!

Ingrid
een maand geleden

Dank je wel Ingrid! Ik heb je foto's gezien, en het gele jurkje staat je fantastisch! Dank je wel ook voor je stories op Instagram. Beetje late reactie, maar we hadden elkaar al gesproken natuurlijk. Leuk dat er een naamgenoot in New Angels kleding rondloopt ;) Veel plezier ermee! geniet ervan.