Gratis verzending voor bestellingen boven de € 40,-

Je duurzame kleding op maat gemaakt

New Angels biedt je de mogelijkheid je New Angels kleding geheel naar eigen wens te laten maken. Wil je een jurk iets langer? Of een maat die niet op de website staat? Of liever een sweater in een ander kleur? Dat kan! Uiteraard afhankelijk van de stoffen die we op dat moment in voorraad hebben. 

 

Wat je moet weten:

 

  • Het duur ongeveer 2 weken om een kledingstuk te maken, maar kan soms ook sneller (in overleg).
  • Jij levert ons de exacte afmeting en maten die je wilt.
  • Een eventuele meerprijs wordt berekend aan de hand van jouw wensen.

 

Alles gaat in goed overleg, zodat er voor ons beide geen onduidelijkheden zijn en zodat jij met plezier jouw kledingstuk zult dragen.

Zo meet je jouw maten op:

Je kleding op maat gemaakt in het duurzame atelier van New Angels Eco fashion, zo meet je jouw maten goed op, damesmaten meten, meten is weten, meet zo je kledingmaat, opmeten bovenwijdte onderwijdte heupwijdte binnenbeenlengte armlengte en lichaamslengte

Lichaamslengte

Meet van de kruin tot aan de voetzool. Daarbij sta je het best voor een deurkozijn.

 

Armlengte

Meet vanaf de schouders tot aan de pols.

 

Bovenwijdte

Met horizontaal over het breedste gedeelte van je borst.

 

Onderwijdte

Meet direct onder de borsten loodrecht en trek het meetlint rond je lichaam.

 

Taillewijdte

Trek het meetlint rond je taille rond het smalte gedeelte, maar trek het niet té strak aan.

 

Heupwijdte

Meet loodrecht rond het breedste gedeelte van de heupen.

 

Binnenbeenlengte

Hou het meetlint aan de binnenkant van je been en meet vanaf het kruis tot aan de grond.

Het is belangrijk om dicht bij het lichaam te meten. Draag tijdens het meten bij voorkeur alleen ondergoed en sta in een ontspannen houding. Vraag eventueel om hulp, zodat het meten zo nauwkeurig mogelijk gaat.

opmeten van je kledingmaat, hoe meet ik mijn kledingmaat, dames kleding opmeten, new Angels duurzame kleding, duurzame mode kledingmaten, wat is mijn kledingmaat dames, hoe laat ik kleding maken, maatwerk kleding

Is je maatwerk kleding niet naar wens?

Maatkleding maken wij in ons atelier speciaal voor jou aan de hand van de maten welke wij van jou ontvangen. Een dergelijk artikel is dan ook niet door ons terug te nemen en in te zetten voor verkoop aan anderen. Maatkleding is uitgesloten van de standaard herroepingsprocedure (lees Algemene Voorwaarden). 

Indien de door jou ontvangen maatkleding niet naar tevredenheid is, dan kun je contact met mij op te nemen (ingrid@newangels.nl) Samen bekijken we hoe we jouw verzoek in alle redelijkheid kunnen oplossen en hoe (en of) aanpassingen gedaan kunnen worden. Wij willen uiteraard dat je blij bent met een kledingstuk uit de collectie van New Angels. 

New Angels duurzame mode, maatwerk, kleding op maat, kleding op maat gemaakt, maatwerk kleding, mode op maat.  duurzaam op maat gemaakt, naaiatelier new angels, maatwerk designs, duurzame mode op maat voor u gemaakt, opmeten en naaien, maten doorgeven, Ne

Stuur ons gerust een berichtje als je er niet helemaal uit komt. Dit kan het beste per mail ingrid@newangels.nl of via Instagram of.

Ik help je graag verder.