Gratis verzending in Nederland en België

Eco, fair & vegan

De kleding van New Angels is ecologisch en waar mogelijk ook biologisch. De unieke designs zijn tijdloos, diervriendelijk (100% vegan) en zitten zeer comfortabel door de ulra zachte stoffen.

Heerlijk voor een dagje thuis, lekker Netflixen op de bank, maar ook voor op vakantie of een avondje uit. 

Gemaakt van natuurlijke en milieuvriendelijke stoffen

 

Bekijk hier ons hele assortiment:

Ons beste verkochte item:

New Angels hennep shirts vind je hier

Licht & luchtig off shoulder shirt

 

Jurkjes & sweaters van biologisch katoen vind je hier

Gemaakt van een zachte sweaterstof (met GOTS keurmerk)

 

Duurzame kleding blogs van New Angels

New Angels is ontstaan uit pure passie voor comfortabele kleding en onze mooie planeet. Mode mét de natuur in plaats van tégen de natuur. Natuurlijk, biologisch, gerecycled en uiteraard vegan. Er is gelukkig veel mogelijk in modeland, zo komen er steeds meer soorten vegan leer en zijn er heel wat innovatieve duurzame stoffen. Reuze interessant. Ik schrijf hier blogs over, en geef je ook een kijkje achter de schermen van New Angels. De nieuwst blog lees je hier.

 

Onze nieuwste blogs al gelezen?

Het oeroude linnen - de stof gemaakt van vlas

Wie kent het niet, de mooie linnen stoffen? Met zijn rauwe en vooral natuurlijke uiterlijk. We vullen onze linnenkasten met linnen beddengoed, linnen tafellakens en linnen kleding. Onze oma's wisten het al, en linnen is vandaag de dag nog steeds erg populair. Linnen stof wordt gemaakt van de vlas plant. Vlas heeft een minimum aan mest, bestrijdingsmiddelen en water nodig om te groeien. Bovendien kan elk deel van de plant gebruikt worden. Vlas is dus een erg duurzaam product, wat ook in Nederland wordt verbouwd.

Lees meer »

Het grote voordeel van natuurlijke & vegan kleding

Natuurlijke kleding is behalve dat het zacht aanvoelt en lekker zit ook nog eens op alle vlakken veel beter. Beter voor het milieu, het is immers een natuurlijke grondstof die volledig biologisch afbreekbaar is. Beter voor flora en fauna. Natuurlijke kleding worden gemaakt van natuurlijk grondstoffen, en niet van kunstmatig gemaakte synthetische stoffen waarvan de grondstof aardolie is. Bovendien is bijna elke natuurlijke grondstof voor kleding ook biologisch verkrijgbaar.

Lees meer »

De uitbreiding van New Angels - Een persoonlijk verhaal

Alles veranderd, en zo ook een bedrijf als New Angels. Zodra je merkt dat iets goed werkt, dan ga je dat uitbreiden, en wat niet zo goed werkt moet aangepakt worden. Zo kwam ik tot de conclusie dat het een goed moment is om uit te breiden met het verkoopgebied (New Angels gaat de grens over!), meer maatwerk kleding te maken, en ik wilde ook graag mijn hoge bedrijfskosten aanpakken. Hoe ik dat deed? Dat vertel ik je graag in deze persoonlijke blog.

Lees meer »

Nieuwe collectie & kortingcodes

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe collecties, en wil je als VIP exclusieve kortingcodes ontvangen? 

Leuk! Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina).

 

Deze aanbiedingen zijn uitsluitend verkrijgbaar via onze nieuwsbrieven. Verder zijn er geen sales, Black Friday deals en mega kortingen, omdat de prijzen standaard al zo laag mogelijk zijn. Zo blijft New Angels kleding betaalbaar.

Welke kleding is milieuvriendelijk? Wat zijn goede kledingmerken? Hoe weet ik of een merk duurzaam is? Welke kledingmerken zijn echt ethisch verantwoord? Welke kledingmerken geen kinderarbeid? Wat is beter voor het milieu katoen of polyester? Welke kledingmerken zijn niet duurzaam? 

Duurzame kleding, Duurzame kleding stoffen, Duurzame kledingmerken, Duurzame kleding Alkmaar, Duurzame kleding materialen, Duurzame kleding Amsterdam, Duurzame kleding online, Duurzame kledingwinkels, Duurzame kleding Haarlem, Duurzame kleding dames. Wat zijn de meest duurzame kledingmerken? Welke kleding is milieuvriendelijk? Wat zijn goede kledingmerken? Hoe weet ik of een merk duurzaam is? Kleding webshop en kleding kopen. Mode aanbiedingen en sales. duurzame merken overzicht, duurzame kledingmerken Nederland, duurzame kleding online, duurzame kleding winkels, duurzame merken Nederland, duurzame kledingmerken Zalando, betaalbare duurzame kleding, duurzame kledingmerken heren. Duurzame kleding van New Angels, Nederlands leukste modemerk. New Angels duurzame kleding webshop. Teym. New Angels. Organic Basics. Kuyichi. ARMEDANGELS. Kings of Indigo. Veja. SKOT. Filippa K.